خواص ارده در بارداری

خواص ارده در بارداری

بارداری دوران حساس زندگی یک زن است که باید و نبایدهای بسیاری دارد.  بنابراین خوراکی‌هایی که در این دوران مصرف می‌شوند، تاثیر بسیاری بر سلامت مادر و جنین می‌گذارند. در این مقاله از مجله سیرنگ قصد داریم درباره خواص ارده در بارداری صحبت کنیم، تاثیرات آن را بگوییم و چگونگی مصرف این خوراکی خوشمزه را توضیح دهیم. اگر بارداری هستید یا می‌خواهید برای فرزندآوری اقدام کنید، حتما در ادامه‌ی این مقاله همراه ما باشید.

ارده چیست؟

ارده نوعی خوراکی خوشمزه و پرطرفدار است که از عصاره‌گیری کنجد تولید می‌شود و به دست می‌آید. این نوع خوراکی بسیار سالم است و طبع گرمی دارد که می‌توان آن را به شکل مستقل یا همراه با عسل، شیره، مغزیجات و... میل کرد. ارده را می‌توانید در وعده صبحانه یا به‌عنوان یک میان‌وعده‌ی سالم و بسیار مقوی نوش جان کنید و از این طریق مقدار زیادی ویتامین، کلسیم و پروتئین را به بدن خود برسانید.
در کنار این مقاله، مقاله خواص ارده برای لاغری را نیز بخوانید.

آیا می‌توان در بارداری ارده مصرف کرد؟

همانطور که می‌دانید، به دلیل حساسیت بارداری و اهمیت سلامت مادر و جنین، باید درباره‌ی خوراکی‌هایی که در این دوره مصرف می‌شوند با احتیاط برخورد کرد. چراکه هر آنچه در دوران بارداری مصرف کنید، به شکل مستقیم بر سلامت شما و جنین‌تان تاثیر می‌گذارد. بنابراین اهمیت دارد که مواد غذایی مصرفی‌تان از میان خوراکی‌های پرفایده با ارزش غذایی بالا انتخاب شود. خواص ارده در بارداری موردی است که بسیاری از مادران باردار درباره آن کنجکاو هستند. باید گفت که در هیچ یک از منابع معتبری که به خورد و خوراک دوران بارداری اختصاص یافته، ذکر نشده که مصرف ارده مشکل‌ساز است. بنابراین می‌توانید با خیال راحت و به اندازه‌ی نرمال و نه به صورت زیاده‌روی در مصرف آن را نوش جان کنید، اما چنانچه باز هم درباره‌ی خوردن آن شک دارید، می‌توانید با توجه به نوع بارداری خود و همینطور شرایط بدنی‌تان و با مشورت پزشک آن را مصرف کرده یا از مصرف آن اجتناب کنید.

خواص ارده در بارداری

مهم‌ترین خواص مصرف ارده در بارداری چیست؟

در یک نگاه کلی اگر قرار باشد خواص ارده را برشماریم،‌ می‌توان آن را به صورت زیر دسته‌بندی کرد:

  • منبعی سرشار از کلسیم
    ارده یکی از خوراکی‌های طبیعی و بسیار مفیدی است که به گنجینه‌ای غنی از کلسیم تشبیه می‌شود. بنابراین می‌توان بخشی از کمبود کلسیم بدن را از طریق مصرف ارده تامین کرد. از آنجایی که جنین برای رشد،‌ مقدار زیادی از کلسیم بدن مادر را مصرف می‌کند، تامین این منبع در بدن مادر اهمیت بسیاری نیز دارد. پس اگر می‌خواهید بدانید که خواص ارده در بارداری چیست،‌ می‌توان یکی از مهم‌ترین‌های آن را جبران کمبود کلسیم دانست.
  • تامین کمبود آهن
    یکی دیگر از خواص ارده در بارداری این است که آهن بدن را به خوبی تامین می‌کند. این موضوع که تعداد بی‌شماری از زنان در جهان با کمبود آهن مواجه‌اند، انکار نشدنی است و اگر سری به مقالات علمی در این باره بزنید، خواهید فهمید که تا چه اندازه مشکل‌ساز خواهد بود. فقر آهن در دوران بارداری نیز مشکلات بسیاری را برای مادر و کودک به ارمغان می‌آورد. بنابراین بهتر است این فقدان را با کمک مصرف یک خوراکی ارگانیک جبران کنید. قرار دادن ارده در رژیم غذایی به‌خوبی کمک می‌کند که بخشی از کمبود آهن بدن را تامین کنید.
  • حاوی ویتامین آ و ویتامین‌های گروه ب
    ویتامین‌ها گروه دیگری از مواد غذایی ضروری برای بدن هستند که کمبود آن‌ها مشکلات و بیماری‌های بسیاری را ایجاد می‌کند. بنابراین استفاده از خوراکی‌هایی که ویتامین‌ها را در بر می‌گیرند،‌ بسیار حیاتی هستند. چنانچه با کمبود ویتامین آ یا ویتامین‌های گروه ب مواجه هستید،‌ این امکان را دارید که با خوردن ارده به جبران آن‌ها کمک کنید.
  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالا
    یکی دیگر از خواص ارده در بارداری این است که این ماده خوشمزه و جذاب، خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد. این ویژگی باعث می‌شود که از آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد بدن کم شود. بنابراین خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان‌ها،‌ مشکلات قلبی و همین‌طور دیابت نوع ۲ نیز کاهش می‌یابد.

دستور طرز تهیه انواع شیک ارده را بخوانید و آن را در اولین فرصت درست کنید.

ارده را با چه خوراکی‌های دیگری می‌توان ترکیب کرد؟

اگر می‌خواهید از خواص ارده در بارداری بهره‌مند شوید و به طعم آن نیز تنوع ببخشید،‌ می‌توانید آن را با انواع دیگری از خوراکی ترکیب کرده و نوش جان کنید. به طور کلی ارده در ترکیب با مواد خوراکی زیر بسیار جذاب و خوشمزه می‌شود:

  • ارده و خرما
    شما می‌توانید ارده را روی گلوله‌های پوست‌کنده‌ی خرما بریزید و آن را در همه‌جا همراه با خود داشته باشید. چراکه ترکیب هر دو خوراکی با هم، در کنار مقوی بودن و خواص بی‌نظیر آن،‌ می‌تواند در زمان گرسنگی یا ضعف‌های دوران حاملگی، نجات‌بخش شما باشد.
  • ارده و مغزیجات
    مخلوط ارده با انواع مغزها مانند گردو،‌ پسته، بادام زمینی، بادام درختی، مغز تخمه‌ی آفتابگردان و مانند این‌ها نیز بسیار خوشمزه و لذیذ و البته مقوی است و خواص ارده در بارداری را تکمیل می‌کند! اما باید درنظر داشته باشید که مصرف زیاد این ترکیب می‌تواند چربی شما را بالا ببرد. بنابراین با احتیاط و به اندازه آن را مصرف کنید.

مطالعه بیشتر: طرز تهیه معجون ارده

خواص ارده در بارداری

در چه مواردی ارده را با احتیاط مصرف کنیم؟

شما باید پیش از مصرف این خوراکی بی‌نظیر و ارزشمند،‌ شرایط بدنی و زمینه‌های بیماری را در خود شناسایی کنید. اگرچه خواص ارده در بارداری انکارناپذیر است، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که وجود برخی مشکلات یا شرایط خاص در بدن، می‌تواند مصرف ارده را با چالش روبه‌رو کند. بنابراین چنانچه مشکلات زیر را دارید، حتما با مشورت پزشک به مصرف آن بپردازید:

  • حساسیت و آلرژی‌های پوستی و ریوی
  • سابقه قند بالا یا دیابت
  • چربی خون
  • فشار بالا
  • وزن زیاد و چاقی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک حلوا ارده

کلام آخر
بارداری دوران سخت و البته جذاب و ماندگاری است که در هر یک از بانوان به شکلی منحصربه‌فرد بروز می‌کند. نوع تغذیه در این دوران ۹ ماهه اهمیت بسیاری دارد و مادران باید به کمک مصرف مواد غذایی مفید، از خود و جنین‌شان مراقبت کنند. در این مقاله از مجله سیرنگ تلاش کردیم درباره خواص ارده در بارداری صحبت کنیم و به باید و نبایدهای مصرف این خوراکی خوشمزه بپردازیم. چنانچه در این دوران هستید یا عزیزانی دارید که روزهای حاملگی را پشت سر می‌گذارند،‌ این مطلب را بخوانید و با آن‌ها به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

ارده یک منبع غنی از کلیسم، ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان، پروتئین و آهن است. بنابراین خواص ارده در بارداری بسیار زیاد است و مصرف آن سلامت مادر و جنین را تامین می‌کند.

اگر زمینه آلرژی پوستی و ریوی، دیابت، چربی خون بالا، فشار خون بالا دارید یا وزن شما بسیار زیاد است، مصرف ارده را به صورت خودسرانه انجام ندهید.

شواهدی مبنی بر ارتباط میان مصرف ارده و سقط جنین وجود ندارد و در هیچ منبع علمی به رابطه مستقیم آن‌ها اشاره نشده است.

شواهدی مبنی بر ارتباط میان مصرف ارده و سقط جنین وجود ندارد و در هیچ منبع علمی به رابطه مستقیم آن‌ها اشاره نشده است.
از من بپرس... مشاوره خرید(واحد صادرات)
از من بپرس... مشاوره خرید(واحد صادرات)